Cookies

Venušiny kuličky Whoop.de.doo - noir heavy edition

NOIR HEAVY mají ve svém horním oddílu dutinu s klasickou kovovou kuličkou, v jejich spodní části se ale nachází ultra těžké závaží, které dodá posilování pánevního dna zcela nový rozměr.

Cena
2 990  Kč 2 690 Kč
Ušetříte
10% (300  Kč)
Výrobce
Anna Marešová designers s.r.o.
Rozměr
průměr: 32mm
Barva
černá
Dostupnost
Skladem - zítra expedujeme, pozítří u Vás!
Dárkové poukazy
Při objednávce nad 1499 Kč dárek zdarma.
Při objednávce nad 1499 Kč doprava zdarma.
Zásilku od náš obdržíte v neutrální nepopsané krabici.
Na všechny výrobky se vztahuje dvouletá záruka.

Venušiny kuličky Whoop.de.doo - noir heavy edition

Česká designérka a průkopnice posilování pánevního dna pomocí Venušiných kuliček Anna Marešová přichází se svým nejnovějším modelem kuliček Whoop.de.doo NOIR HEAVY, pro ještě důkladnější a intenzivnější posílení vaginálních svalů.

Whoop.de.doo NOIR HEAVY jsou speciální edicí Venušiných kuliček pro ty nejpokročilejší uživatelky. NOIR HEAVY mají v průměru klasických 32 milimetrů, jejich celková hmotnost je však už celých 102 g. Tím se NOIR HEAVY stávají ideální posilovací pomůckou pro ženy, které už s posilováním pánevního dna mají své zkušenosti a chtěly by se dostat na další, ještě pokročilejší úroveň. NOIR HEAVY mají ve svém horním oddílu dutinu s klasickou kovovou kuličkou, v jejich spodní části se ale nachází ultra těžké závaží, které dodá posilování pánevního dna zcela nový rozměr.

Whoop.de.doo NOIR HEAVY jsou 100% vodotěsné a vyrobené z lékařského silikonu v matném antistatickém zpracování. Navíc jsou celé vyrobeny v České republice a jejich balení obsahuje také praktický pytlíček na uskladnění ze 100% švýcarské bavlny Swiss Cotton.

  • průměr kuličky 32 mm hmotnost
  • 102 gramů černá barva
  • 100% vodotěsné povrch matný / antistatický
  • ochranný látkový obal / + SWISS COTTON

youtube Venušiny kuličky Whoop.de.doo - noir heavy edition