Cookies

YESforLOV Lubrikační gel z mořských řas

Pojďme společně prozkoumat výhody mořských řas, změkčujících rostlin, které podporují dlouhotrvající lubrikaci, dokonalou hydrataci a velmi zajímavou osmotickou rovnováhu.

Cena
590 Kč
Výrobce
YESforLOV
Rozměr
100 ml
Barva
čirá
Dostupnost
Skladem - zítra expedujeme, pozítří u Vás!
Dárkové poukazy
Při objednávce nad 1499 Kč dárek zdarma.
Při objednávce nad 1499 Kč doprava zdarma.
Zásilku od náš obdržíte v neutrální nepopsané krabici.
Na všechny výrobky se vztahuje dvouletá záruka.

Lubrikační gel z mořských řas

Na základě přírodních a organických složek byl intimní lubrikant z mořských řas YESforLOV na vodní bázi speciálně formulován bez glycerinu a derivátů glycerinu, aby vám nabídl zdravé a přirozené mazání.

Zvlhčující a uklidňující, tento klouzavý koncentrát vyrobený z čerstvě ručně sklizených bretaňských mořských řas, respektuje pH vaší vaginální flóry a osmolaritu vašich sliznic pro klidný a pohodlný styk.

Hedvábná přirozená textura tohoto intimního gelu bez barvy a zápachu poskytuje dlouhotrvající lubrikaci, aby vám nabídla bezkonkurenční pohodlí a sliznic, které jsou vždy dobře hydratované.

Kompatibilní se sexuálními hračkami a kondomy.

99,49 % ingrediencí je přírodního původu. 63,20 % složek je organického původu. Podle ISO 16128, kromě vody. Testováno pod gynekologickým dohledem,

Tuba 100 ml - 3,4 fl. oz.

Balení:

lahvička 100 ml

Rozměr: 37 x 122mm
Složení:

Voda, karagenan, kyselina citronová,extrakt ascophyllum nodosum, extrakt palmaria palmata, extrakt undaria pinnatifida, xantanová guma, benzoan sodný, draslík ,prášek z listové šťávy aloe barbadensis, hydroxid sodný, benzylalkohol