Cookies

FunFactory slimvibrátor JOUPIE

JOUPIE jupí jé! Elegantní design a špičková německá kvalita za bezkonkurenční cenu. Takový je Váš nový štíhlý milenec vyzařující svou lásku k životu

Cena
399 Kč
Výrobce
Fun Factory
Rozměr
18,2 Ø 2,5 cm
Barva
černá
Dostupnost
Skladem - zítra expedujeme, pozítří u Vás!
Barevné varianty
Dárkové poukazy
Při objednávce nad 1499 Kč dárek zdarma.
Při objednávce nad 1499 Kč doprava zdarma.
Zásilku od náš obdržíte v neutrální nepopsané krabici.
Na všechny výrobky se vztahuje dvouletá záruka.

Joupie

Seznamte se s JOUPIE, další z rodiny SlimVIBE od německé Fun Factory. JOUPIE je napájený baterií (1xAA 1.5V) a přináší přesně to, co potřebujete. Stejně jako jeho spoluhráči JAM a JAZZIE, je vyroben z lékařského silikonu, je vodotěsný a vybavený výkonným motorem kvality "Made in Germany". Používá se jako klasický vibrátor, přičemž jeho dlouhé štíhlé tělo s lehce zakřivenou špičkou zamíří neomylně k Vašemu bodu G. To ale neznamená, že vám nepomůže i při masáži celého těla, včetně klitorisu.

JOUPIE přináší radost a nic jiného, ​​než radost! Jeho světlé barvy a vkusný elegantní design dávají průchod erotickým fantaziím hned od prvního pohledu. Nejen kvalita lékařské silikonu, která zaručuje pohodlné používání, ale i senzační cena vám vykouzlí úsměv tváři. Pouhým otočením ovládacího prvku "EASY TWIST" je JOUPIE připraven na pořádné dobrodružství a okamžitě ve vás rozvibruje vášeň. Díky provozu na baterie, je připraven hned! Nejtenčí FUN FACTORY vibrátor který kdy byl uveden na trh, přesto s ním dosáhnete nepředvídaných vrcholů. S jemnými vibracemi JOUPIE dotuje každou milostnou hru - ať už sólo, nebo s partnerem - se zcela novým vzrušením až do konečného výkřiku extáze. Svými rozměry je JOUPIE dokonalým společníkem pro cestování a pro spontánní dobrodružství. 

Stáhněte si manuály k Joupie